Z nami so selitve lažje!

Pogosta vprašanja

 

Pogosta vprašanja o selitvah

 

Na kaj je potrebno biti pozoren pri izbiri selitvenega servisa?

Napake, ki jih največkrat naredijo kupci pri najemu selitvenega servisa so: da se točno ne pozanimajo o ceni selitve, ki je za kupca ključnega pomena, da izberejo neizkušenega izvajalca, da se ne pozanimajo o tem, koliko oseb bo izvajalo selitev itn.. Tako se lahko npr. zgodi, da dobi stranka po opravljeni storitvi račun še za dodatne storitve, embalažo ipd..

     

V čem se selitveni servis Erbežnik loči od drugih selitvenih servisov?

Naše podjetje nudi kakovostne izvedbe selitve, smo izredno hitri, saj na podlagi videnega blaga, ki ga je potrebno preseliti pride določeno število ljudi, da je selitev čimprej opravljena. Na željo stranke priskrbimo tudi embalažo za prevoz raznih oblek, posode, slik,...Imamo tudi strokovnjaka za montažo in demontažo pohištva. Na željo stranke tudi odključimo in priključimo električne aparate. Po ali pred selitvijo prostor tudi pospravimo, prepleskamo in odpadke odpeljemo na deponijo.

     

S kakšnimi vozili izvajate selitve?

Selitve opravljamo s kombiji, po potrebi pridemo tudi s kamionom. Pri selitvi težjih predmetov (klavirji, sefi) pa pridemo z dvigalom.

     

Kako se selitvene storitve obračunavajo?

Kupec bi moral pri najemu selitvenega servisa upoštevati da večina selitvenih servisov računa po urah. Kar pa pomeni, da se začnejo ure šteti, ko šofer štarta iz podjetja. In do takrat, ko se v podjetje vrne. Če je na cesti prometna nesreča in se čaka več ur se to vse šteje pri računu selitve.

 

Pri nas se tega ognete zato, ker ceno selitve postavimo na podlagi videnega in pošljemo toliko ljudi, da selitev čim hitreje izvedemo.

 
     

Kaj se lahko zgodi, če za selitev izberete neizkušenega izvajalca ali podjetje?

Zalomi se lahko že pri času selitve, lahko pride do poškodbe blaga, nepravilnega skladiščenja med prevozom. Lahko se blago tudi izgubi. Mi imamo vso blago ki ga selimo zavarovano.

     

Koliko izkušenj s selitvami imate 

Koliko selitev ste že opravili in kdo so vaši naročniki? 

Opravili smo že ogromno selitev. Naši naročniki so fizične osebe in podjetja (npr. Color Medvode, Zdravstveni dom Fužine, Geodetska uprava, Ministrstvo za kmetijstvo,....)

     

Ali delujete samo v Sloveniji ali selite tudi v tujino?

Razdalja selitve ni problem, saj delujemo tako znotraj slovenije, kot tudi v tujini. Naš sedež je v neposredni okolici Ljubljane (Krtina, Dob), zato nas veliko strank imenuje kar "Selitveni servis Erbežnik Ljubljana"

     

Ali pri selitvah izvajate tudi montažo in demontažo?

Za to imamo strokovnjaka, ki na željo kupca uredi tudi montažo in demontažo..

     

Ali poskrbite tudi za odvoz odpadkov in drugih predmetov na deponijo?

Da. Če naročnik želi, poskrbimo tudi za odvoz odpadkov na deponijo.